Welkom.html
 

Footstap verzorgt losse workshops voor kleinere en grotere groepen, voor particulieren en bedrijven. Afhankelijk van jouw wensen maak ik een passend voorstel. Enkele suggesties ter inspiratie.


Tap Kids Party / Tap Teens Party

Hou je van dansen of juist van muziek maken? Wil je ontdekken wat er gebeurt als je die twee samen brengt? Dan is deze workshop tapdance echt iets voor jou! Treed in de voetsporen van de klassieke tapdancesterren uit de Hollywoodfilms en de Braodwaymusicals. Ontdek dat tapdansen op top 40 muziek prima kan en helemaal van deze tijd is. En voor sommige passen heb je helemaal geen muziek nodig, want die maak je vooral zelf met de tapschoenen aan je voeten. Eerst leer je een aantal basispassen, die we vervolgens combineren en verwerken in een einddans. Een kwartier voor het einde van de workshop mogen je fans binnenkomen om jou te zien schitteren.


Tapdance for Dummies

Drie uur durende beginnersworkshop waarin je met bijvoorbeeld een groep vriend(inn)en enkele basistechnieken en een eenvoudige, maar aansprekende choreografie leert. Een ijsbrekende openingsquiz leert je meer over de ins en outs van tapdance. Filmfragmenten van toen en nu zullen je verbazen en inspireren.


Let your feet do the talking

Twee uur durende workshop, zeer geschikt als onderdeel van een zakelijke bijeenkomst waarin communicatie de rode draad vormt. Je leert eerst enkele basistechnieken en wordt vervolgens in groepen ingedeeld. Tapschoenen, voetenbellen en kaplaarzen vormen samen een swingend orkest. Ook leuk voor mannen!

Tap Kids Party:

1 workshop van anderhalf uur

Lesdag/tijd:

Zaterdag 8 maart

13.30 - 15.00 uur

Deelnemers:

leeftijd 8 - 12 jaar, workshop gaat door bij voldoende

deelnemers

Tap Teens Party:

1 workshop van anderhalf uur

Lesdag/tijd:

Zaterdag 8 maart

15.30 - 17.00 uur

Deelnemers:

leeftijd 12 - 16 jaar, workshop gaat door bij voldoende

deelnemers

Locatie:

De Aanlegsteiger,

Visserdijk 30 in Gorinchem

Prijs:

15 euro per persoon, inclusief gebruik van leentapschoenen (mits voorradig) en een leuk cadeutje

Aanmelden:

mail naar birgitta@footstap.nl

Alles over tap