"LET YOUR FEET DO THE TALKING"


Net als een vingerafdruk is een voetstap een unieke weergave van een persoon. Bijzonder is dat een voetstap niet alleen uniek is, maar ook richting geeft en altijd vooruit wijst. Dat zijn dan ook de drie pijlers van Footstap Tap, Dance & Training. Footstap biedt unieke (dans)lessen, workshops en cursussen aan, die passen bij jouw koers en je helpen om een stap verder te komen. In je dansleven, je dagelijks leven of je persoonlijk leven: dat bepaal jij.


Wanneer het lukt om iemand een volgende stap te laten zetten, geeft dat een enorme energie-boost. Vooral wanneer mensen vooraf sceptisch zijn, is het geweldig om ze na hard werken met een lach op hun gezicht te zien weggaan: trots en blij met de stap die ze zelf hebben gezet. Door zelf te stralen laat ik jou schitteren!


Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan eens rond op mijn website en laat van je horen hoe ik jou kan helpen een volgende stap te zetten!

"I don't remember not dancing; when I realized I was alive and these were my parents and I could walk and talk, I could dance." -

Gregory Hines

 
"The most important thing in anyone's life is to be giving something. The quality I can give is fun, joy and happiness. This is my gift." -

Ginger Rogers

 

AGENDA

Zomervakantie