Welkom.html
 

Meer informatie:

mail naar birgitta@footstap.nl

met je voorkeur voor datum,

aantal kinderen en leeftijd,

thema en locatie en

je ontvangt een concreet

voorstel inclusief prijsopgave.

Alles over DAnce

Je organiseert een sportdag, weeksluiting, cultureel project, themadag of klasse/schoolfeest en wilt niet weer de standaard activiteiten aanbieden die elk jaar in het draaiboek staan. Denk dan eens aan een leuke dansworkshop verzorgd door Footstap.


Mogelijke workshops zijn:


Fairy Festival (onderbouw, kinderen van 4 en 5 jaar).

We slaan onze vleugels uit en vliegen weg naar een wereld vol elfjes en feeën. Twinkelend en schitterend beleven we in het elfenwoud een spannend avontuur waarin we mysterieuze boswezens ontmoeten. Lukt het om samen met hen de prachtigste elfendans te maken?


Princess Party (middenbouw, kinderen van 6, 7 en 8 jaar)

Trek je mooiste jurk maar aan en zet je kroontje op! De koets rijdt voor en samen met onze prinsen reizen we naar een prachtig sprookjeskasteel, waar we dansen op het grote bal van de koning en koningin. Gooit de komst van de duistere heks roet in het eten of leven we aan het einde toch lang en gelukkig?


Diva Dance (bovenbouw, kinderen van 9, 10 en 11 jaar)

Who run the world? Girlz! Toon je sterkste poses op de catwalk, leg de coolste moves op het podium van de Music Awards of steel de show in je eigen popconcert. Welk team gaat er met de prijs voor de beste Dance Battle vandoor? Dit alles op de vetste muziek van the biggest diva's ever!


Tap Kids Party (midden/bovenbouw, vanaf 9 jaar).

Wie wil er nou niet deel uit maken van de enige echte Tap Kids Party. Bij jou in de klas of in de dansstudio krijg je een of anderhalf uur les (afhankelijk van de leeftijd van de kids). Aan het einde van de les geef je een spetterend optreden voor alle ouders/juffen/andere aanwezigen.


Mega Mob (massale dansact voor de hele school).

Ook je schooljaar verrassend openen? Neemt die ene juf of meester afscheid en willen jullie als school een optreden geven waar iedereen nog lang over na praat? Of heb je een andere bijeenkomst die een bijzondere act verdient? Vooraf krijgen alle groepen hun eigen choreografie door, en op de dag zelf blijkt dat deze dansen naadloos in elkaar passen tot 1 grote Mega Mob. Zorg dat de camera loopt...


Heb je andere wensen, bijvoorbeeld voor het thema van de workshop aansluitend op de gelegenheid, neem contact met ons op en wij doen je graag een passend voorstel.