Welkom.html
 

Heb je alle speelparadijzen, bowlingbanen en puzzeltochten al eens bezocht en wil jij een echt origineel kinderfeestje geven? Laat mij dan jouw eigen danceparty verzorgen! Afhankelijk van je leeftijd, de beschikbare tijd, het aantal kids en de gewenste locatie (bij ons in de dansstudio of bij jou op locatie) maak ik graag een voorstel op maat. Bij elk feestje is het volgende inbegrepen:

  1. -Persoonlijke uitnodiging voor je gasten.

  2. -Aankleding met kostuums en attributen.

  3. -Dansworkshop van één of anderhalf uur (afhankelijk van leeftijd).

  4. -Kort optreden voor de ouders, die de dansers/danseressen komen ophalen.

  5. -Leuk aandenken voor alle deelnemers.


Fairy Festival (onderbouw, kinderen van 4 en 5 jaar)

We slaan onze vleugels uit en vliegen weg naar een wereld vol elfjes en feeën. Twinkelend en schitterend beleven we in het elfenwoud een spannend avontuur waarin we mysterieuze boswezens ontmoeten. Lukt het om samen met hen de prachtigste elfendans te maken?


Princess Party (middenbouw, kinderen van 6, 7 en 8 jaar)

Trek je mooiste jurk maar aan en zet je kroontje op! De koets rijdt voor en samen met onze prinsen reizen we naar een prachtig sprookjeskasteel, waar we dansen op het grote bal van de koning en koningin. Gooit de komst van de duistere heks roet in het eten of leven we aan het einde toch lang en gelukkig?


Diva Dance (bovenbouw, kinderen van 9, 10 en 11 jaar)

Who run the world? Girlz! Toon je sterkste poses op de catwalk, leg de coolste moves op het podium van de Music Awards of steel de show in je eigen popconcert. Welk team gaat er met de prijs voor de beste Dance Battle vandoor? Dit alles op de vetste muziek van the biggest diva's ever!


Deze feestjes zijn ook een perfect onderdeel van bijvoorbeeld een familiedag of een personeelsbijeenkomst. Terwijl de volwassenen vergaderen, bijpraten of dineren worden de kinderen lekker bezig gehouden en trakteren ze de grote mensen ook nog op een voorstelling. Informeer vrijblijvend eens naar de mogelijkheden!

Meer informatie:

mail naar birgitta@footstap.nl

met je voorkeur voor datum,

aantal kinderen en leeftijd,

thema en locatie en

je ontvangt een concreet

voorstel inclusief prijsopgave.

Alles over dance