Welkom.html
 

Alles over training

Ben je op zoek naar ervaren facilitator of gespreksleider die durft te zeggen waar het op staat? Iemand die met groot enthousiasme en energie een groep aan het werk kan zetten en houden en zorgt dat de workshop ook echt iets oplevert behalve de zoveelste stapel volgekladderde post-its? Die er tijdens het brainstormen op let dat alle agendapunten aan bod komen, de sessie op tijd wordt afgerond en iedereen zijn zegje heeft kunnen doen? Dan kom ik graag eens kennismaken!


Dagelijks werk ik met speelse kinderen en serieuze volwassenen. Ik dans en sport met mensen, en train hen even graag op persoonlijk en managementgebied. Mijn creativiteit kan ik kwijt in mijn choreografieën en dans/musicalvoorstellingen en dat vormt een goede tegenhanger voor mijn gestructureerde aanpak, die ik als bestuurder van ons eigen musicalopleiding- en productiebedrijf veelvuldig inzet. Ik voel me thuis in een huiselijke omgeving (dat komt vast door mijn Brabantse achtergrond...), maar werk ook graag met multinationale bedrijven en grote (overheids)organisaties met een professionele cultuur.


Vanaf de allereerste keer dat ik voor een groep stond, heb ik elke les, training en workshop gezien als een kans om mezelf als all round trainer te ontwikkelen en als mens te groeien. Zo verzamel ik allerlei tools die ik bij me draag in mijn trainingsrugzak. Heb ik een instrument nodig bij een les of training, dan haal ik dat zonder aarzelen uit mijn tas, ook al zijn de combinaties van instrument en omstandigheid niet altijd voor de hand liggend. Een kleuter van vier leren huppelen in een kring, een tiener helpen zelfvertrouwen te krijgen voor een solo-optreden en volwassenen handreikingen geven om meer ontspanning in hun dagelijks leven te ervaren: qua trainingsmethode ligt dit allemaal dichter bij elkaar dan je in eerste instantie wellicht zou denken, maar je moet wel durven...


Mensen trainen en bijeenkomsten faciliteren doe ik niet omdat ik denk dat ik weet hoe alles werkt en dat ik dat een ander wel even kan komen vertellen. Mijn talent is dat ik geniet van hetgeen ik doe: ik kan stralen en jou daardoor laten schitteren!

Meer informatie:

mail naar birgitta@footstap.nl

en laat me weten waar en

wanneer je met me wilt

kennismaken.

Heb je al informatie over

de bijeenkomst waarvoor je

een facilitator zoekt (zoals datum, tijd, locatie, opzet) dan ontvang ik dat graag vooraf ter

voorbereiding op ons gesprek.