Welkom.html
 

Alles over training

Als gecertificeerd Les Mills en ClubJoy instructeur kan ik de volgende groepsfitnesslessen verzorgen:

  1. -BodyBalance (Silver Certificate) / ClubYoga (60 minuten): deze Body&Mind workout op basis van Tai Chi, Power Yoga en Pilates is gericht op het vergroten van je kracht, flexibiliteit, balans en ontspanning. Het effectief leren gebruiken van je ademhaling brengt lichaam en geest in balans.

  2. -BodyJam (Silver Certificate, 60 minuten): een eigentijdse cardio-dansles met de nieuwste muziek en de hotste moves die zorgt dat het dak eraf gaat! This is your ultimate dancefitness battle!

  3. -BodyVive (Silver Certificate) / ClubVitaal (60 minuten): betere conditie, sterkere spieren en meer kracht vanuit je kern. Dat zijn de drie belangrijkste doelen van deze les. Muziek uit de jaren 60/70/80/90 en de huidige hitlijsten zorgen voor een hoog meezinggehalte en veel interactiemogelijkheden met de andere deelnemers.

  4. -SH'BAM (Silver Certificate, 45 minuten) / ClubDance (60 minuten): Fun met de hoofdletter 'F'! Put your feet to the beat, add a smile and dance a while! De eenvoudige dansbewegingen zijn voor iedereen op te pikken en stuwen je hartslag naar ongekende hoogte. Dat cardiotraining zo'n geweldig feest kan zijn!

Er wordt vanuit gegaan dat lesmaterialen (yogamat, tube, fitnessball), muziekinstallatie en headset/draadloze microfoon op de leslocatie aanwezig zijn.

Deze lessen worden uitsluitend buiten Gorinchem gegeven.

Meer informatie:

mail naar birgitta@footstap.nl

voor welke dag, tijd, en

programma je een instructeur

zoekt en ik neem contact met

je op om concrete afspraken te maken