Welkom.html
 

Alles over training

FOCUS staat voor: Fitheid, Ontspanning, Concentratie, Uitstraling en Stilte. Vijf hoofdingrediënten voor je persoonlijke ontwikkeling en betere prestaties met meer plezier en minder negatieve energie. En nee, het gaat hier niet om een managementtraining voor volwassenen, maar om een eigentijdse workshop voor kinderen!


Veel kinderen groeien vandaag de dag op in een wereld met talloze kansen en mogelijkheden om hun dromen te realiseren. In die wirwar van informatie die 24 uur per dag via allerlei kanalen op hen af komt, is het soms best lastig om je eigen koers te bepalen en deze vast te houden.


De workshop FOCUS is ontwikkeld voor leerlingen van musicalstichting LUSA om hun podiumprestaties te vergroten en hen vooral meer te laten genieten van het ultieme moment wanneer ze in the spotlight staan. Footstap biedt deze workshop nu aan voor alle kinderen, die meer willen halen uit hun performance. Performance gebruik je immers niet alleen wanneer je als artiest op het podium van een theater staat, maar ook wanneer je bijvoorbeeld in de klas een spreekbeurt moet houden.


In de workshop ervaar je aan de hand van concrete oefeningen hoe je je FOCUS kunt vergroten en je energie op een positieve manier doelgericht kunt inzetten. De oefeningen zijn gemaakt op basis van mijn ruime ervaring in het dagelijks werken met kinderen in allerlei lessituaties. De workshop kenmerkt zich door een oprechte en authentieke aanpak, waarbij ieder kind in zijn/haar waarde wordt gelaten en ik uit ga van ieders unieke kracht en kwaliteit.


Bij de workshop is het volgende inbegrepen:

  1. -De workshop vindt plaats in een professionele dansstudio, kleedruimte is aanwezig.

  2. -Er is limonade/vruchtensap en een gezonde snack voor tussendoor.

  3. -De oefeningen en achtergrondmateriaal zijn gebundeld in een leuk en handig boekje, dat je na afloop meekrijgt.

  4. -Er is plaats voor maximaal 12 kinderen, zodat ik alle kinderen voldoende individuele aandacht kan geven.

  5. -Alle kinderen krijgen na afloop een leuk en nuttig cadeautje mee, als aandenken aan de middag.


Ter info: deze workshop pretendeert geen specifieke oplossingen te bieden voor kinderen die te kampen hebben met structurele communicatie-, gedrags- of sociale weerbaarheidsvraagstukken en is voor deze kinderen dan ook minder geschikt.

Meer informatie:

mail naar birgitta@footstap.nl

met je voorkeur voor datum,

aantal kinderen en leeftijd,

thema en locatie en

je ontvangt een concreet

voorstel inclusief prijsopgave.