Welkom.html
 

Alles over training

De training 4B4U geeft je concrete aanknopingspunten om in je dagelijks leven meer rendement en voldoening uit je sport- of danstraining te ervaren. Op basis van jarenlange trainingservaring is een eigen concept ontwikkeld om deelnemers een stap verder te brengen dan het uitvoeren van trainingsoefeningen alleen. In het begin van een trainingstraject zijn het verbeteren van conditie, het verliezen van gewicht of het winnen aan spierkracht namelijk belangrijke motivatoren voor deelnemers. Maar na verloop van tijd ebben deze motivatoren veelal weg. Enerzijds omdat de gewenste resultaten worden bereikt. Anderzijds ontstaat behoefte aan verdieping van de training en een sterkere connectie tussen het trainen en het dagelijks leven.


4B4U slaat op een actieve, concrete en pragmatische manier de brug tussen je trainingsleven en je dagelijks leven. Het 4B4U concept is gebaseerd op de volgende pijlers:

 1. -Body. Leer een feilloze techniek om je lichaam sterker, soepeler en stabieler te maken. Je oefent met zonne- en maangroeten en geeft je lichaam een energieke oppepper met het 'Boostcamp'.

 2. -Breath. Verken ademhalingstechnieken uit bijvoorbeeld power yoga en pilates en ontdek hoe een effectieve en gerichte ademhaling je training kan ondersteunen.

 3. -Believe. Ervaar hoe je zelf je training beter kunt laten aansluiten op jouw persoonlijke doelstellingen en hoe je in- en ontspanning dichter bij elkaar kan brengen.

 4. -Birgitta. Door ruim 15 jaar trainingservaring op het gebied van dans, sport en management, zowel voor particulieren als bedrijven en met kinderen en volwassenen, zet ik een breed scala aan trainingstechnieken in om 4B4U voor jou tot een unieke belevenis te maken.


De 4B4U-training wordt aangeboden in drie varianten (modules), die afzonderlijk van elkaar te volgen zijn:

 1. -Basic module. Twee sessies van elk drie uur, met daartussen minimaal drie weken. Kennismaken met de basisbeginselen van Body, Breath en Believe. Open inschrijving, maximaal 12 deelnemers.

 2. -Advanced module. Vervolg op de Basic module. Twee sessies van elk drie uur, met daartussen minimaal drie weken. Verdieping van specifieke onderdelen Body, Breath en Believe, keuze van de onderwerpen in samenspraak met deelnemers. Open inschrijving, maximaal 12 deelnemers.

 3. -The Warm Winter Edition: de dagen worden korter, de nachten langer en de temperaturen zakken. Tussen alle Sint en Kerstdrukte door probeer je om te genieten van de warmte van de feestdagen maar voor je het weet, neemt je agenda de regie van je dagelijkse energie weer over. Hoe kun je zorgen dat je je fitte, uitgeruste gevoel (terug)vindt? In de training krijg je concrete oefeningen en tips aangereikt om je lichaam, ademhaling en mindset zo in te zetten, dat je vol energie en levenslust de winter door kunt. Inspiratiebronnen voor de training zijn power yoga, pilates en klassiek ballet. Gecombineerd met verrassende managementtools voel je je aan het eind van de training als herboren!


Voor alle modules geldt:

 1. -Training vindt plaats in een professionele dansstudio, kleedruimte is aanwezig. Training op je eigen locatie (binnen bij je thuis of op het werk, op een buitenlocatie zoals tuin of dakterras) is ook mogelijk.

 2. -Inclusief onbeperkt koffie, thee, bronwater.

 3. -Oefeningen en achtergrondmateriaal handig gebundeld in aantrekkelijke reader.

 4. -Bij de basic en advanced module is plaats voor maximaal 12 deelnemers, om het persoonlijke karakter van de training te kunnen waarborgen.

 5. -Bij de basic module is voor elke deelnemer een prachtige yogamat inbegrepen. Bij de advanced module krijg je gratis een aluminium drinkfles.

Agenda:

4B4U Spring Edition

Begroet de lente met deze body&mind workout, op het leukste eiland van Gorinchem!

Trainingdag/tijden:

Zaterdag 22 maart 2014

10.00 - 13.00 uur

Locatie:

Natuurcentrum Gorinchem

Kosten:

59 euro per persoon, inclusief koffie/thee en lunch

10 euro korting bij inschrijving voor 1 maart!

Deelnemers:

leeftijd minimaal 18 jaar,

training gaat door bij

voldoende deelnemers

Aanmelden:

mail naar birgitta@footstap.nl